Δημοτική Κίνηση “Ανοιχτή Παρέμβαση” Δ.Δοξατου «Ανοίγουμε το διάλογο με την τοπική κοινωνία»

Dimos_DoxatouΗ Δημοτική Κίνηση «Ανοιχτή Παρέμβαση» ως κίνηση πολιτών απευθύνεται στην τοπική κοινωνία, προκειμένου να ανοίξει έναν ουσιαστικό διάλογο για τις ανησυχίες, τις σκέψεις και τις ιδέες, τα προβλήματα και τους προβληματισμούς που υπάρχουν και απασχολούν τους δημότες. Επιθυμία μας, ν’ ακούσουμε και να συζητήσουμε ανοιχτά όχι μόνο για τα προβλήματα και τις λύσεις τους αλλά και τις επιθυμίες και τα όνειρα της κοινότητας που ζούμε.
Στο πλαίσιο αυτό προγραμματίζουμε το αμέσως επόμενο διάστημα μια σειρά από συναντήσεις με φορείς της τοπικής κοινωνίας, που δραστηριοποιούνται σε κοινωνικά ευαίσθητους τομείς, όπως του πολιτισμού, του αθλητισμού, της κοινωνικής αλληλεγγύης αλλά και σε τομείς-κλειδιά για την τοπική ανάπτυξη, όπως οι εμπορικοί και αγροτικοί σύλλογοι.
Με προσήλωση στη Δημοκρατία που απαιτεί να τείνουμε «ευήκοα ώτα» προς την κοινωνία, και με συνέπεια προς τις ανοιχτές δημόσιες διαδικασίες όλες οι συναντήσεις θα είναι ανοιχτές και δημόσιες με τα εκλεγμένα Δ.Σ. των φορέων που εκπροσωπούν.
Ως πρώτη συνάντηση, απευθύνουμε πρόσκληση προς όλους τους πολιτιστικούς & αθλητικούς συλλόγους του Δήμου μας για την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου στις 7 το απόγευμα , στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στο Καλαμπάκι.
Για τη Δημοτική Κίνηση «Ανοιχτή Παρέμβαση» Δήμου Δοξάτου.

Παπάζογλου Μιχάλης Θεοδωρίδου
Αθανασία

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive