Αυτοδιοίκηση Πολιτών … Δημοτικός Κήπος

autodioikisi politon dramas logo-Παρακολουθώντας την επικαιρότητα έκπληκτοι διαπιστώσαμε πριν λίγες ημέρες τον αντιδήμαρχο καθαριότητας και πρασίνου να επαίρεται για τον καλλωπισμό του δημοτικού μας κήπου.

Ανέφερε συγκεκριμένα : «σπείραμε τον κήπο με γκαζόν … και φυτέψαμε ζουμπούλια δύο χιλιάδες κομμάτια και τουλίπες δύο χιλιάδες κομμάτια»

Η έκπληξή μας ήταν τόσο μεγάλη που αποφασίσαμε να διαπιστώσουμε με τα ίδια μας τα μάτια αυτή την «κοσμογονία».

Το αποτέλεσμα το έχουμε καταγράψει σε ένα βιντεάκι. Είναι επίσης εύκολο σε όλους τους συνδημότες μας να το διαπιστώσουν με μία επίσκεψη στον δημοτικό κήπο.

Το καταπατημένο και κατεστραμμένο για τις ανάγκες της «ονειρούπολης» τμήμα του κήπου είναι στην ίδια άθλια κατάσταση από την έναρξή της μέχρι σήμερα, σχεδόν τέσσερις μήνες.

-Δεν μπήκαμε στον κόπο να μετρήσουμε ένα – ένα ζουμπούλια και τουλίπες αλλά ο καθένας μπορεί να διαπιστώσει πολύ εύκολα ότι ο πραγματικός αριθμός δεν πλησιάζει ούτε στο ένα δέκατο … και πολλά λέμε.

            -Εντύπωση προκαλεί επίσης, η προσπάθεια του αντιδημάρχου να μεταθέσει τις ευθύνες της δημοτικής αρχής και την απουσία ενδιαφέροντος από μεριάς της για την κατάσταση του δημοτικού κήπου, στους ίδιους τους δημότες.

Η τελευταία παρέμβαση που έκανε στον κήπο ήταν να ξηλώσει θάμνους, να κόψει κλαδιά και δέντρα, ώστε να μπορέσει να χωροθετήσει τα τεράστια μηχανήματα που «φιλοξένησε» κατά την διάρκεια της «ονειρούπολης».

Ψεύδεται ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ τώρα, κατηγορώντας τους δημότες ότι καταστρέφουν το γκαζόν του κήπου με ποδήλατα και μηχανάκια !!! και ότι κλέβουν τα λουλούδια του, όταν επί δύο μήνες είχε τοποθετήσει πάνω στο έδαφος του κήπου βαριά μηχανήματα.

-ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ ονομάζει καλλωπισμό μία ελαχιστότατη παρέμβαση με τουλίπες και ζουμπούλια  -που η ανθοφορία τους τελειώνει και σε σύντομο διάστημα θα έχουν μαραθεί-,  ώστε να είναι ευκολότερο να καταπατηθεί εκ νέου ο κήπος στην επόμενη «ονειρούπολη».

            -Ελπίζουμε τουλάχιστον η Άνοιξη να βοηθήσει την δημοτική αρχή και να πρασινίσει λίγο ο καταπατημένος δημοτικός μας κήπος πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

            Παραθέτουμε παρακάτω την ηλεκτρονική παραπομπή με τις δηλώσεις του αντιδημάρχου για να μπορέσουν οι συνδημότες μας να διαπιστώσουν  την  «τύπου  Γκόρτσου»  εφαρμογή πολιτικής της δημοτικής αρχής σε όλο της το μεγαλείο.

http://www.youtube.com/watch?v=NW3QEXiOABo

http://www.youtube.com/watch?v=Sd8qsDrvoOA

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ                                                     Από το Γραφείο Τύπου