“Συμμετέχω” Πρωτοβουλία Δραμινών

FINAL PROGRAMM 11χ16_5-02«Άνοιξε το Σινεμά #2»
Το σινεμά ανοίγει…
Ανοίγει για δεύτερη συνεχή χρονιά αλλά, δυστυχώς, μόνο για λίγο. Για κάποιες μέρες.
Η ανάγκη μας, ως Συμμετέχω και ΣΦΓΤ Δράμας, να αναδείξουμε σημεία της πόλης που παραμένουν αναξιοποίητα, ενώ υπήρξαν στο παρελθόν ή θα μπορούσαν να αποτελέσουν στο παρόν (και, βέβαια, στο μέλλον), σημεία ανάδειξης της ταυτότητας της πόλης, μας φέρνει, για δεύτερη χρονιά, στο θερινό κινηματογράφο «Αλέξανδρος».
Άλλωστε, ο κινηματογράφος αποτελεί, για την -πρόσφατη αλλά και παλαιότερη- ιστορία της πόλης μας, μία ξεχωριστή ταυτότητα, η οποία, όμως, με τον καιρό, αντί να τονισθεί περαιτέρω, φθίνει. Έτσι, έφτασε και ο «Αλέξανδρος», το μοναδικό εδώ και δεκαετίες, θερινό σινεμά της πόλης, να μη λειτουργεί κοντά τέσσερα καλοκαίρια.
Στον «Αλέξανδρο», λοιπόν, και φέτος, από 27 Αυγούστου ως 1 Σεπτεμβρίου, με προβολές ταινιών μικρού και μεγάλου μήκους, Ελλήνων και ξένων σκηνοθετών, θέατρο, καλή μουσική, χορό, εικαστικά, δράσεις για παιδιά, κουκλοθέατρο, σεμινάρια και, κυρίως, πολλή συζήτηση και καλή παρέα, όπως έχει το «μενού» για αυτές τις έξι -γεμάτες- ημέρες εκδηλώσεων που το Συμμετέχω και ο ΣΦΓΤ Δράμας «μαγείρεψαν» για εσάς.
Καλή μας διασκέδαση!

*Σας αποστέλλουμε συνημμένα και το συνολικό πρόγραμμα ανά ημέρα με πληροφορίες για την κάθε εκδήλωση ή δράση.
*Την Πέμπτη 28 Αυγούστου και ώρα 11.30 στον θερινό κινηματογράφο θα δοθεί κοινή συνέντευξη τύπου από μέλη του Συμμετέχω και του Συλλόγου Φίλου Γραμμάτων και Τεχνών Δράμας.

Ο Πρόεδρος του Συμμετέχω Η Πρόεδρος του ΣΦΓΤ Δράμας
Δερμεντζόγλου Ιωάννης Μπανά Πολύμνια
FINAL PROGRAMM 11χ16_5-01