Συλλήψεις για ναρκωτικά και πορνογραφικό υλικό

Πλούσιο το Αστυνομικό Δελτίο από την περιφέρεια καθώς, συνελήφθη ένας 39χρονος για υλικό παιδικής πορνογραφίας, ένας 36χρονος που  αποπειράθηκε να διαρρήξει δύο οικίες στην Καβάλα και 3 νέοι  στον Έβρο για κατοχή ναρκωτικών. Αναλυτικά.

57DEA817-306F-44AF-80C6-F6F9E3FC0CEEΥπόθεση κατοχής υλικού παιδικής πορνογραφίας, με την εμπλοκή ενός 39χρονου  εξιχνίασε το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.

Ο δράστης ο οποίος διέμενε προσωρινά στην Καβάλα, συνελήφθη χθες  στην Πτολεμαΐδα,  Σε έρευνα, που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι όπου διέμενε, στην Καβάλα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία κεντρική μονάδα ηλεκτρονικού υπολογιστή και ένας εξωτερικός σκληρός δίσκος, στο εσωτερικό των οποίων εντοπίσθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας. Στην κατοχή του δράστη και στην οικία του στην Πτολεμαΐδα, βρέθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν κινητό τηλέφωνο, κάρτα μνήμης και σκληρός δίσκος

Αποπειράθηκε να διαρρήξει δύο σπίτια στην Καβάλα

Συνελήφθη χθες το πρωί, στην Καβάλα, από αστυνομικούς του της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Καβάλας, 37χρονος , ο οποίος αποπειράθηκε να διαρρήξει δύο οικίες στην Καβάλα. Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί, μετά από σχετική καταγγελία, εντόπισαν και συνέλαβαν τον δράστη, διότι επιχείρησε να διαρρήξει δύο διαμερίσματα στην πόλη της Καβάλας, χωρίς να ολοκληρώσει την πράξη, του καθόσον έγινε αντιληπτός. Επίσης, σε βάρος του δράστη, εκκρεμούσε προς εκτέλεση ένα Ένταλμα Σύλληψης, από τις Ελληνικές Δικαστικές Αρχές, για κλοπές κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια.

Σύλληψη  στον Άρδα 2 ανδρών και μιας γυναίκας ναρκωτικάunnamed (2)

Συνελήφθησαν χθες  τις πρώτες πρωινές ώρες, στο χώρο εκδηλώσεων «Άρδας 2014» και σε χωριό του Έβρου, τρεις (3) ηλικίας 30, 36 (άνδρες) και 28 (γυναίκα) ετών, κατηγορούμενοι, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.   Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια οργανωμένης επιχείρησης, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τους τρεις δράστες, διότι όπως προέκυψε οι δύο από αυτούς, ηλικίας 36 και 28 ετών, προμήθευσαν τον 30χρονο, έναντι χρηματικής αμοιβής, με 6 συσκευασίες που περιείχαν ηρωίνη, συνολικού βάρους 4,9 γραμμαρίων και μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 1,2 γραμμαρίων, με σκοπό την περεταίρω διακίνηση τους. Στην κατοχή του 30χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν οι παραπάνω ποσότητες ναρκωτικών.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι των άλλων δύο δραστών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • 2 συσκευασίες με ηρωίνη, συνολικού βάρους 2,6 γραμμαρίων
  • 1 συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 2 γραμμαρίων
  • το χρηματικό ποσό των 625 ευρώ