Συγχαρητήρια Διδασκόντων 2ου ΓΕΛ Δράμας

2O GEL ARRENON« Το Σκολειό δεν πρέπει να είναι σήμερα Καταφύγιο ένα νησί ωραιότητας μέσα στον ωκεανό της σύγχρονης ασκήμιας… Σαφής, αμείλιχτος, στενός πρέπει τώρα να’ ναι ο σκοπός του Σκολειού…»
Επιστολή Ν. Καζαντζάκη στη Γαλάτεια…

Αγαπημένα μας παιδιά
Η δύσκολη και επίπονη προσπάθεια σας έφτασε στο τέλος. Οι αγώνες σας, οι κόποι σας και οι θυσίες σας επιβραβεύονται με το καλύτερο δυνατό τρόπο, σχεδόν για όλους σας.
Τα αποτελέσματα καταγράφουν μια επιτυχία του σχολείου, μοναδική, πάνω από το 91% επιτυχόντες, γεγονός δείχνει ότι ήσασταν άριστοι πρεσβευτές του σχολείου στη κοινωνία, όχι μόνο της Δράμας, αλλά και όλης της Ελλάδας.
Ο σύλλογος διδασκόντων του 2ου ΓΕ.Λ. Δράμας, αισθάνεται περήφανος γι αυτή την επιτυχία σας, ευτυχισμένος γιατί το ήδη υπάρχον κύρος του σχολείου το ανυψώσατε ακόμη περισσότερο αλλά και δικαιωμένος γιατί η προσπάθεια όλων των αυτών των χρόνων, για την δημιουργία εκείνων των προϋποθέσεων που θα βοηθούσαν στην επίτευξη του σκοπού σας, απέδωσε καρπούς
Είμαστε σίγουροι ότι στη διάρκεια των επόμενων ημερών θα δώσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια, στον καθένα και την καθεμία ξεχωριστά, για την εισαγωγή σας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, γιατί άλλωστε το αξίζετε, αλλά οφείλουμε αυτή σας την επιτυχία να τη δηλώσουμε για να μη σας συγχαρούμε μόνο εμείς, αλλά και όλοι οι πολίτες γιατί πραγματικά το αξίζετε.
Ο τόπος μας, ειδικά σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές που βιώνει, έχει ανάγκη από νέους επιστήμονες και εμείς οι καθηγητές σας είμαστε βέβαιοι ότι εσείς κάποια στιγμή, από όποια θέση κι αν βρεθείτε, θα συμβάλετε στην ανάπτυξή του, θα τον βοηθήσετε να σταθεί στα πόδια του. Είμαστε σίγουροι για εσάς.
Προς το παρόν όμως, χαρείτε την επιτυχία σας, ζήστε το όνειρό σας και περάστε ενδιαφέροντα και γεμάτα εμπειρίες φοιτητικά χρόνια. Φέτος άλλωστε είναι η χρονιά σας.
Από καρδιάς σας ευχαριστούμε για τη χαρά που μας προσφέρατε και ευχόμαστε καλή πρόοδο στις σπουδές σας και πολλές επιτυχίες στο νέο σας ξεκίνημα.

Σύλλογος Διδασκόντων 2ου ΓΕ.Λ. Δράμας