Στο Υπ. Ανάπτυξης ο Α. Γιαννακίδης – Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Π. Δαμιανίδης

ipan giannakidisΜέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα δύο ηγετικά στελέχη της παράταξης «Κοινωνική Συμμαχία» φαίνεται ότι βρίσκουν τον δρόμο τους…

Ο πρώην Περιφερειάρχης Α.Μ.Θ. κ. Άρης Γιαννακίδης εγκαθίσταται στην Αθήνα και αναλαμβάνει ρόλο «κλειδί» για το ΕΣΠΑ στο Υπουργείο Ανάπτυξης, ενώ ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης και νυν Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Παύλος Δαμιανίδης έθεσε εαυτόν εκτός παράταξης με δήλωση ανεξαρτητοποίησης.

 

Στο Υπουργείο Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας ο κ.  Γιαννακίδης αναλαμβάνει ειδικός σύμβουλος στο γραφείο του Υφυπουργού κ. Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου για θέματα διαχείρισης ΕΣΠΑ. Ήδη ο πρώην Περιφερειάρχης βρίσκεται στην Αθήνα όπου θα εγκατασταθεί προκειμένου να ανταποκριθεί στα νέα του καθήκοντα ενώ αναμένεται η δημοσίευση της θέσης του στο σχετικό ΦΕΚ.

…………………………………………………………………………………………………………………….
pavlos damianidis– Με μια ολιγόλογη δήλωση προς τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Α.Μ.Θ. κ. Κώστα Αντωνιάδη ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης κ. Παύλος Δαμιανίδης, κοινοποίησε την απόφασή του να θέσει εαυτόν εκτός «Κοινωνικής Συμμαχίας» και να πορευθεί πλέον αυτόνομα.

Στη δήλωσή του ο κ. Δαμιανίδης, αναφέρει:

«Αξιότιμε κύριε πρόεδρε, με την παρούσα γραπτή δήλωση, και σύμφωνα με το άρθρο 168 παρ. 8 του νόμου 3852/2010, θα ήθελα να σας γνωστοποιήσω ότι ανεξαρτητοποιούμαι από την περιφερειακή παράταξη με την οποία έχω εκλεγεί, και θα συνεχίσω να ασκώ τα καθήκοντά μου στο Περιφερειακό Συμβούλιο ως ανεξάρτητος περιφερειακός σύμβουλος».

dramini.gr   Σ.Α.