Στο ΤΑΙΠΕΔ και η Τούζλα

14 ακίνητα (διατηρητέα κτίρια, καταστήματα και παραθαλάσσια οικόπεδα) σε ολόκληρη την Ελλάδα βγαίνουν το Φθινόπωρο στο σφυρί . Μεταξύ αυτών και μεγάλη έκταση στην  Τούζλα!

Ο ΤΑΙΠΕΔ καλεί  άπαντες τους ενδιαφερόμενους  να λάβουν μέρος στην ηλεκτρονική δημοπρασία της 17ης Σεπτεμβρίου, η οποία θα διεξαχθεί μέσα από την ιστοσελίδα www.e-publicrealestate.gr.

39407071Πρόκειται για μια παραθαλάσσια έκταση μεγέθους 85 στρεμμάτων, στην περιοχή του Οφρυνίου, η οποία (σύμφωνα με τις προδιαγραφές του ΤΑΙΠΕΔ) βόρεια και ανατολικά συνορεύει με ασφαλτόστρωτη οδό, ενώ νότια και δυτικά συνορεύει με χερσολειβαδική έκταση.

Μαζί με τα 85 στρέμματα στην Τούζλα θα πωληθούν και μια σειρά από άλλα ακίνητα, ορισμένα εκ των οποίων είχαν δοθεί και παλαιότερα προς πώληση χωρίς, όμως, επιτυχία. Από την ομάδα αυτή ξεχωρίζουν το 6όροφο κτίριο στην οδό Ευαγγελιστρίας 9 στο κέντρο της Αθήνας, μια παραθαλάσσια έκταση 17 στρεμμάτων στο Ρίο, ένα 3όροφο διατηρητέο κτίριο στην παλαιά πόλη της Θεσσαλονίκη, ένα 4όροφο κτίριο στο κέντρο της Αθήνας. Στον ίδιο γύρο e-δημοπρασιών πωλούνται κτίρια που στέγαζαν Ειρηνοδικεία σε επαρχιακές πόλεις. Τέτοιο είναι ένα διώροφο ακίνητο στη Λίμνη Ευβοίας, καθώς και τα κτίρια στα οποία λειτουργούσαν κάποτε τα Ειρηνοδικεία Ανδρίτσαινας (Ηλεία), Παραμυθιάς (Σούλι), και Κλειτορίας Καλαβρύτων.

Είναι, πάντως, χαρακτηριστικό ότι το ΤΑΙΠΕΔ, προκειμένου να διευκολύνει και τους αγοραστές, αναφέρει στις αγγελίες πως ο τρόπο αποπληρωμής για τα ακίνητα και τα οικόπεδα θα είναι σε δόσεις.