Ο Διοικητής του ΟΓΑ στην Δράμα. Συνάντηση με νέους αγρότες

unnamedΤην διαβεβαίωση ότι ο ΟΓΑ θα συμπαραταχθεί με τον Δήμο Δράμας για την δημιουργία Γεωργικής Σχολής έδωσε στην συνέντευξη τύπου με την ευκαιρία της επίσκεψής του στην Δράμα ο Διοικητής του ΟΓΑ Ξενοφών Βεργίνης.

Ο κύριος Βεργίνης εξέφρασε την εκτίμηση, ότι η ανάπτυξη θα έρθει μέσα από τον πρωτογενή τομέα και η περιοχή της Δράμας διαθέτει έναν εκτενή και έφορο κάμπο και όλες τις προϋποθέσεις για την ανάπτυξη της γεωργίας.  Αναφορικά με το συνταξιοδοτικό των αγροτών δήλωσε ότι «θα πρέπει να έχουν την ίδια μοίρα με τους άλλους φορολογούμενους και να παίρνουν σύνταξη στα 62 με 40 χρόνια εργασίας»

Ο κύριος Βεργίνης αναφερόμενος στον οργανισμό είπε ότι η διοίκηση προχωρά στην επίλυση του ζητήματος της έκδοσης φορολογικής ενημερότητας των αγροτών, οι unnamed (2)οποίοι ταλαιπωρούνται για μήνες έως ότου  πάρουν την ενημερότητα λόγω της απαραίτητης έως σήμερα διασταύρωσης των στοιχείων από τον ΟΓΑ . Μίλησε επίσης για τις παροχές του Οργανισμού όπως την Φαρμακευτική Περίθαλψη τις Διακρατικές Κοινωνικές Ασφαλίσεις τα Πολυτεκνικά επιδόματα τα Προγράμματα Κοινωνικού Τουρισμού κλπ.

Μετά την συνέντευξη που παραχώρησε στα τοπικά ΜΜΕ, στην οποία ήταν παρόντες ο Βουλευτής Δημήτρης Κυριαζίδης και ο Δήμαρχος Χριστόδουλος Μαμσάκος, συναντήθηκε με τους ανταποκριτές του ΟΓΑ στην περιοχή, ενώ σήμερα Τρίτη θα έχει ενημερωτική – ημερίδα – συνάντηση με νέους αγρότες.