Οχι στο κλείσιμο των εργοστασίων ζάχαρης

Με αφορμή την κινητοποίηση που έγινε στην Ορεστιάδα γαι το ζήτημα των εργοστασίων ζάχαρης  ο βουλευτής Χρήστος Καραγιαννίδης δήλψσε μεσα από σχετικό Δελτ’ιο Τύπου:

kinhtopoihsh-enantia-sto-kleisimo-ths-ebz-3Την Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014 επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ στην οποία συμμετείχε και ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Δράμας Καραγιαννίδης Χρήστος παραβρέθηκε στις κινητοποιήσεις που διοργάνωσαν  οι εργαζόμενοι στο εργοστάσιο ζάχαρης μαζί με άλλους φορείς και συλλογικότητες στην Ορεστιάδα ενάντια στο κλείσιμο του εργοστασίου στην Ορεστιάδα. Μετά τη συγκέντρωση στην πλατεία Ορεστιάδας ακολούθησε αυτοκινητοπομπή στο συνοριακό φυλάκιο στις Καστανιές όπου πραγματοποιήθηκε συμβολική κατάληψη.

Το λουκέτο στην ΕΒΖ θα πλήξει δραματικά τόσο την τοπική οικονομία της περιοχής όσο και την οικονομία της Βόρειας Ελλάδας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αντίθετος μ΄αυτή την καταστροφική πολιτική της κυβέρνησης και θα αγωνιστεί στο πλευρό των εργαζομένων, αναπτύσσοντας πολιτικές και κοινοβουλευτικές πρωτοβουλίες, για τη συνέχιση της λειτουργίας όλων των εργοστασίων ζάχαρης.