Ορκίστηκε ο νέος Δήμαρχος Δράμας Χριστόδουλος Μαμσάκος

mamsakos orkomosia 0Στο τιμόνι του Δήμου Δράμας θα βρίσκεται από αύριο 1η Σεπτεμβρίου και για τα επόμενα 5 έτη ο κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος -επικεφαλής της παράταξης «Ενώνουμε την Δράμα»-, που κέρδισε τις εκλογές του περασμένου Μαΐου.
Σήμερα λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι, ο κύριος Μαμσάκος έδωσε τον καθιερωμένο όρκο αναλαμβάνοντας τα καθήκοντά του. Τόσο ο Δήμαρχος όσο και οι Δημοτικοί – Τοπικοί Σύμβουλοι ορκίστηκαν ενώπιον του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Δράμας κ.κ Παύλου που τέλεσε την ορκωμοσία.
Στην τελετή ορκωμοσίας στην Δράμα η εικόνα δεν διέφερε από άλλους δήμους , όπου κυρίως από τον χώρο της αριστεράς, ζήτησαν πολιτικό όρκο, όπερ και εγένετο. Έτσι πολιτικό όρκο έδωσαν ο κ. Βαγγέλης Καλφόπουλος επικεφαλής του «Project Δράμα 2020»και ο κ. Γιάννης Στεφανίδης επικεφαλής της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση», που πρόσκειται στο ΚΚΕ.
Στην τελετή ορκωμοσίας παραβρέθηκαν ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Ν. Καβάλας κ. Γιώργος Καλαντζής, οι Βουλευτές Ν. Δράμας κ.κ. Δημήτριος Κυριαζίδης και Χρήστος Καραγιανίδης, ο Περιφερειάρχης Α.Μ.Θ. κ. Γιώργος Παυλίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας κ. Αργύρης Πατακάκης, η Δήμαρχος Καβάλας κ. Δήμητρα Τσανάκη, ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος, ο Δήμαρχος Παγγαίου κ. Φίλιππος Αναστασιάδης, ο Δήμαρχος Δοξάτου κ. Δημήτρης Δαλακάκης, Δημοτικοί και Περιφερειακοί Σύμβουλοι, ο πρώην Υπουργός, Βουλευτής και Δήμαρχος Δράμας κ. Μαργαρίτης Τζίμας, ο πρώην Βουλευτής κ. Σταύρος Παπαδόπουλος, καθώς και εκπρόσωποι αρχών και φορέων. Η εκδήλωση συγκέντρωσε μεγάλο ενδιαφέρον καθώς ψηφοφόροι, συγγενείς και φίλοι των αιρετών δεν ήθελαν να απουσιάζουν από μία ημέρα «ορόσημο» όπως είπαν χαρακτηριστικά.
Πριν από την ομιλία του νέου Δημάρχου κ. Μαμσάκου τοποθετήθηκαν οι επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης. Για την «πόλη+ζωή», μετά την αποποίηση εκλογής του κ. Κυριάκου Χαρακίδη, μίλησε ο πρώτος σε σταυρούς Σύμβουλος κ. Παύλος Ζαχαριάδης.
Ακούστε την «παρθενική» ομιλία του Χριστόδουλου Μαμσάκου ως Δήμαρχος Δράμας …

Η Dramini.gr εύχεται στο νέο Δήμαρχο ολόψυχα καλή επιτυχία, στο δε Δημοτικό Συμβούλιο δύναμη, ώστε να λειτουργήσει επ’ ωφελεία των Δημοτών και όχι προσωπικών φιλοδοξιών.
episimoi

dimotikoi simvouloimamsakos mitera

mamsakos ipografi
kalfopoulos stefanidis

mamsakos episimoi
 

IMG_0141

IMG_0151

IMG_0154

IMG_0165

IMG_0172

IMG_0196

IMG_0218

IMG_0222

IMG_0202
Α.Σ. – Σ.Σ.  dramini.gr