Οικογενειακό «μακελειό» στις Μοίρες Ηρακλείου

astinomiaΤα κληρονομικά και οι κτηματικές διαφορές έκαναν άνω- κάτω μια οικογένεια στις Μοίρες του Ηρακλείου, με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν βίαια επεισόδια με απειλές και ύβρεις ανάμεσα σε δυο αδέλφια και ο γιος της μιας να αρχίσει τις φθορές στο μαγαζί του άλλου και ο εξάδελφός του να σηκώσει όπλο!

‘Όλα ξεκίνησαν από την καταγγελία μιας 58χρονης ότι ο 62χρονος αδελφός της εισέβαλε στο σπίτι της, την εξύβρισε, την απείλησε, την χτύπησε και την απείλησε και με μαχαίρι! Όταν ο φερόμενος ως δράστης έφυγε, η γυναίκα ενημέρωσε τον 29χρονο γιο της, που πήγε οπλισμένος με ένα ρόπαλο και μία καραμπίνα στο συνεργείο αυτοκινήτων του θείου του. Δεν τον βρήκε εκεί, αλλά άρχισε να καταστρέφει με το ρόπαλο δυο αυτοκίνητα που βρίσκονταν εκεί για επισκευή.

Οι υπάλληλοι ειδοποίησαν τον 39χρονο γιο του 62χρονου ,ο οποίος κατέφθασε στο συνεργείο μαζί με μια 19χρονη Βουλγάρα φίλη του και έβγαλε από το αυτοκίνητο μια καραμπίνα με την επιχείρησε να πυροβολήσει τον εξάδελφό του! Όμως, τον συγκράτησε ο ιδιοκτήτης ενός διπλανού πρατηρίου καυσίμων και τον αφόπλισε.

Ο 29χρονος επέστρεψε στο σπίτι της μητέρας του, αλλά εκεί ξεκίνησε νέος… γύρος επεισοδίων, καθώς κατέφθασε εκτός εαυτού ο θείος του για να ζητήσει το λόγο για τις φθορές! Τελικά, παρενέβησαν αστυνομικοί του τοπικού τμήματος, που συνέλαβαν τα δύο αδέλφια, τον 29χρονο γιο της 58χρονης και τη νεαρή Βουλγάρα, ενώ ο 39χρονος διέφυγε και αναζητείται.

protothema.gr