Κυριάκος Χαρακίδης: “Αποποιούμαι την εκλογή μου”

xarakidisAνακατατάξεις  στην Δημοτική Παράταξη ‘πόλη+ζωή’ έφεραν τα αποτελέσματα των εκλογών στου περασμένου Μαΐου  στον Δήμο Δράμας.

Ο επικεφαλής  της παράταξης- απερχόμενος Δήμαρχος-  Κυριάκος Χαρακίδης ανακοίνωσε σήμερα σε σύσκεψη των νεοεκλεγμένων δημοτικών συμβούλων την απόφασή του να μην συμμετάσχει στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο, αποποιούμενος την εκλογή του.

Εκτός Δημοτικού Συμβουλίου και ο Κυριάκος Γρηγορίου

Αλλά και ο Αντιδήμαρχος  Κυριάκος Γργορίου  αποφάσισε να απέχει από το νέο δημοτικό συμβούλιο,  ανοίγοντας έτσι “την πόρτα” στους  επόμενους του ψηφοδελτίου της παράταξης, Γρηγόρη Παπαδόπουλο και Χρύσα Σιδερά .

Η παραίτηση Χαρακίδη  δεν αποτέλεσε κεραυνό εν αιθρία, καθώς  στην μετεκλογική συνάντηση στελεχών της  παράταξης και  του Σωματείου , είχε μεν δηλώσει την προσήλωσή του  στην πολιτική  -ως μέσον επίτευξης κοινών  και όχι προσωπικών  στόχων- δεν είχε ωστόσο αποσαφηνίσει εάν θα παρέμενε στον Δήμο και στον Α’ Βαθμό ΤΑ.

grigoriou-kiriakos

Σήμερα τελευταία μέρα της προθεσμίας που παρέχεται σε όσους επιθυμούν να αποποιηθούν την εκλογή τους σύμφωνα με την εγκύκλιο του υπουργείου Εσωτερικών, οι κύριοι Χαρακίδης και Γρηγορίου υπέβαλαν την σχετική αίτηση στον Δήμο.

Οι λόγοι  για τους οποίους  απεφάσισαν τόσο ο απερχόμενος Δήμαρχος Κυριάκος Χαρακίδης όσο και ο επίσης απερχόμενος Αντιδήμαρχος Κυριακός Γρηγορίου να μην συμμετάσχουν στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο , θα γίνουν επισήμως γνωστοί σε συνέντευξη τύπου την μεθεπόμενη Παρασκευή.