Καβάλα: “Λευκή Νύχτα” στο κέντρο της πόλης στις 22 Μάη

Οριστική απόφαση (δυστυχώς δεν ήταν ομόφωνη) έλαβε στη χθεσινή μεσημβρινή συνεδρίαση της η διοίκηση του ο Εμπορικού Συλλόγου. Η Λευκή Νύχτα στο κέντρο της πόλης δρομολογήθηκε, θα προετοιμαστεί κατάλληλα έως την πραγματοποίηση της προκειμένου να μην έχει την τύχη του αεροπορικού σόου. Μετά από συνεννόηση με τους ξενοδόχους και το ΝΟΚ οι εκδηλώσεις της Λευκής Νύχτας θα γίνουν σε όλο το κέντρο της πόλης το απόγευμα και το βράδυ της Παρασκευής 22 Μάη.

agora kavalaΗ ημερομηνία επιλέχθηκε επειδή εκείνο το διάστημα η πόλη μας θα φιλοξενεί το παγκόσμιο πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας που ως γνωστόν διοργανώνει ο ΝΟΚ. Ρόλο έπαιξε η διαβεβαίωση των ξενοδόχων ότι εκείνες τις ημέρες τα ξενοδοχεία της Καβάλας θα έχουν πληρότητα 100%. Με την ίδια απόφαση του ο Εμπορικός Σύλλογος συγκεκριμενοποίησε τα επόμενα βήματα προετοιμασίας και συνεργασίας με τους άλλους φορείς. Στόχο έχει μια Λευκή Νύχτα που θα ξεσηκώσει ευχάριστα τους μόνιμους κατοίκους της περιοχής, θα πείσει τους επισκέπτες ότι η Καβάλα είναι ο κατάλληλος προορισμός για τις Καλοκαιρινές διακοπές.

Η διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου έχει σίγουρη τη συνεργασία της με το Δήμο Καβάλας, την Περιφερειακή Ενότητα αλλά και το Επιμελητήριο. Οι εκδηλώσεις θα αποφασιστούν αναλυτικά το προσεχές διάστημα. Θα γίνουν σε όλη την οδό Ομονοίας (από τα παλιά δικαστήρια ως σχεδόν τον Άγιο Παύλο), σε τμήμα της Βενιζέλου και φυσικά στους πεζόδρομους. Αρχικά ο Εμπορικός Σύλλογος είχε αποφασίσει για μια διαφορετική ημερομηνία, αρχές Μάη. Επειδή όμως υπάρχει το πρωτάθλημα της ιστιοπλοΐας θεωρήθηκε σωστότερο να συνδυαστεί με αυτό.

Συνέδριο συνταξιούχων

Στην Καβάλα τον Ιούνιο θα γίνει το πανελλήνιο συνέδριο συνταξιούχων του ΟΑΕΕ. Θα το οργανώσει το σωματείο της Καβάλας. Ο Εμπορικός Σύλλογος όπως και άλλοι τοπικοί φορείς θα συνεργαστούν για την πραγματοποίηση και την επιτυχία του.

proininews.gr