Θέσεις για πτυχιούχους πληροφορικής στον ιδιωτικό τομέα

Η ΥΜεγάλες ιδιωτικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον ελλαδικό χώρο, αναζητούν ικανούς υποψηφίους με πτυχίο και εμπειρία στον κλάδο της Πληροφορικής, για πλήρη απασχόληση. Οι υποψήφιοι μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε διαφορετικές εξειδικεύσεις.

Για περισσότερες λεπτομέρειες και αποστολή βιογραφικών, ακολουθήστε τους παρακάτω συνδέσμους:

Senior Automation Test Engineer στη Θεσσαλονίκη

Η εταιρεία INTERWORKS SA, επιθυμεί να ενισχύσει το δυναμικό της με έναν Προγραμματιστή Η/Υ, και συγκεκριμένα στην ειδικότητα του Senior Automation Test Engineer, με περιοχή εργασίας τη Θεσσαλονίκη. Απαραίτητη η καλή γνώση Αγγλικών.

Drupal Developer στην Τεχνόπολις Α.Ε.

Η Τεχνόπολις Α.Ε., με 20-ετή παρουσία στο χώρο τουInternet και των Νέων Τεχνολογιών, προκειμένου να αναπτύξει τις δραστηριότητες και το στελεχιακό δυναμικό της, αναζητά Drupal Developer, στην Αττική.

Ο υποψήφιος πρέπει να διαθέτει Πτυχίο με κατεύθυνση στην Πληροφορική ή συναφές, καθώς και προϋπηρεσία σε ανάλογη θέση και αντικείμενο.

Senior Systems Engineer στη Data Communication

Η εταιρεία Data Communication, επιθυμεί να προσλάβει άτομο για να εργαστεί ως Senior Systems Engineer (Ref.c-sen) στην έδρα της στην Αθήνα. Απαιτείται τουλάχιστον 5ετής εμπειρία στον τομέα.

Η INTERSALONIKA ζητεί Software Developers

Ο όμιλος ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ επιθυμεί να προσλάβει για πλήρη απασχόληση δύο Software Developersστη Θεσσαλονίκη για τον σχεδιασμό και ανάπτυξη νέων εφαρμογών.

Web Developer στη Φουρναράκης ΑΕ

Η ΦΟΥΡΝΑΡΑΚΗΣ ΑΕ αναπτύσσει, εμπορεύεται και διακινεί τα πιο δυνατά brands βιομηχανικών εργαλείων εντός και εκτός Ελλάδος. Με το πολύ καλό της δίκτυο πωλήσεων Ελλάδος εξυπηρετεί όλα τα καλά καταστήματα της αγοράς και αναπτύσσεται και σε αγορές του εξωτερικού. Επιθυμεί λοιπόν να ενισχύσει το δυναμικό της με έναν υποψήφιο Web Developer (WordPress ή Drupal CMS), που θα εργαστεί στην Αττική.

Front-End Web Developer στο Πλαίσιο

Η Πλαίσιο Computers αναζητά Front-End Web Developer για τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στη Μαγούλα Αττικής. Ο/η συνεργάτης θα ασχοληθεί με τη δημιουργία, το σχεδιασμό και την ανάπτυξη front end interfaces που αφορούν στο εταιρικό website της Πλαίσιο Computers, με ηγετική θέση στον χώρο της πληροφορικής, των τηλεπικοινωνιών και ειδών γραφείου στην Ελλάδα,

Access & Transmission Engineer στη Forthnet

Η Forthnet ΑΕ, ο μεγαλύτερος πάροχος συνδυαστικών υπηρεσιών Ψυχαγωγίας και Επικοινωνίας στην Ελλάδα, ζητά να προσλάβει άτομο για τη θέση του Access & Transmission Engineer. Ο υποψήφιος θα είναι υπεύθυνος για τη διαχείριση έργων του τμήματος σχεδιασμού δικτύου πρόσβασης.

Consultant Εμπορικών Εφαρμογών στην Epsilon Net

Η εταιρία Epsilon Net Α.Ε., μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες πληροφορικής στην Ελλάδα αναζητά στη Θεσσαλονίκη έναν Consultant Εμπορικών Εφαρμογών (κωδ.: THESS.CONSTECH14), απόφοιτο ανώτατης σχολής σε κλάδο Πληροφορικής, με προϋπηρεσία 5 τουλάχιστον έτη σε θέση τεχνικού συμβούλου.