Εργατικό Κέντρο Δράμας: Κάλεσμα στην πρωτομαγιάτικη απεργιακή συγκέντρωση την Κυριακή 8 Μάη

protomagia 2016 _nΗ ΓΣΕΕ αποφάσισε ομόφωνα την κήρυξη 24ωρης Πανελλαδικής Απεργίας την Κυριακή 8 Μάη 2016 –ημέρα κατά την οποία θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα- ως ημέρας μνήμης της Εργατικής Πρωτομαγιάς. Στο πλαίσιο αυτό, το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Δράμας απευθύνει θερμό προσκλητήριο ενότητας και αγώνα προς όλους τους εργαζόμενους, συνταξιούχους, ανέργους καλώντας τους σε μαζική συμμετοχή στην πρωτομαγιάτικη απεργιακή συγκέντρωση.

Εκφράζουμε την αγανάκτησή μας για τις μεθοδεύσεις της κυβέρνησης και τη μετάθεση της Εργατικής Πρωτομαγιάς και επαναλαμβάνουμε ότι για τα συνδικάτα και τον κόσμο της μισθωτής εργασίας η Πρωτομαγιά δεν είναι αργία αλλά ημέρα μνήμης, τιμής και αγώνα.

Οι προκλήσεις και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η εργατική τάξη είναι τεράστια και σοβαρά γι’ αυτό και η ενότητα όλων των δυνάμεων της εργασίας είναι απαραίτητη όσο ποτέ άλλοτε, για να αντιπαλέψουμε και να ακυρώσουμε αυτές τις πολιτικές.

Καλούμε τους συλλογικούς φορείς και όλο τον κόσμο της εργασίας να δώσουν δυναμικό παρόν στην απεργιακή συγκέντρωση και την κατάθεση στεφάνων που θα γίνει την Κυριακή 8 Μάη 2016 στις 10.30 το πρωί στο Εργατικό Κέντρο.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Ε.Υ.Κ. ΔΡΑΜΑΣ