Επιστολή Κυριάκου Γρηγόριου με την οποία αποποιείται την εκλογή του

grigoriou epistoli apopΤα τελευταία 17 χρόνια, ως ενεργός πολίτης, συμμετείχα σε διαφορετικούς φορείς υπηρετώντας το συμφέρον του τόπου μας.Στην πολυετή αυτή ενασχόλησή μου με τα κοινά προσπάθησα να αναδείξω προβλήματα και ζητήματα που απασχολούσαν τους πολίτες και να προωθήσω λύσεις σε αυτά.

Σε όλη αυτή την πορεία εισέπραξα αγάπη, αναγνώριση και στήριξη από μεγάλη μερίδα του κόσμου που εκφράστηκε με την ανάδειξή μου σε αιρετές θέσεις στο Επιμελητήριο, στον Δήμο Δράμας και σε άλλους φορείς.

Σίγουρα έγιναν λάθη και παραλείψεις, αλλά θεωρώ ότι προσπάθησα με τον καλύτερο τρόπο να λειτουργήσω πολιτικά, αποφεύγοντας να υπεισέλθω σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.
Δυστυχώς, δέχτηκα επιθέσεις, οι οποίες τις περισσότερες φορές υπερέβαιναν τα όρια της πολιτικής δεοντολογίας. Όλες έπεσαν στο κενό και αποκαλύφτηκαν οι προθέσεις, παρέμεινε όμως η λάσπη .

Το ίδιο θα συμβεί και με τη συκοφαντία που δέχτηκα στις τελευταίες εκλογές.
Κάτω από αυτές τις συνθήκες πιστεύω να γίνεται αντιληπτό, ότι αδυνατώ να συμμετέχω στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο συνυπάρχοντας με ανθρώπους που χρησιμοποιούν τέτοιου είδους πρακτικές.
Θέλω να ευχαριστήσω ολόψυχα όλους αυτούς που στήριξαν τις προσπάθειές μου και ιδιαίτερα την οικογένειά μου, τους φίλους μου καθώς και τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκα και να τους διαβεβαιώσω ότι θα συνεχίσω να είμαι ένας ενεργός πολίτης της κοινωνίας της Δράμας, αγωνιζόμενος για την επιτυχία της Δημοτικής μας Παράταξης.
Με τιμή
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ