Επίσκεψη Μελέτη Μαυρίδη στα Δωρικά Μάρμαρα ΑΒΕΕ

IMG_1891-(2)Στήριξη και στον επιχειρηματικό τομέα
Το μεγαλύτερο λατομείο λευκού μαρμάρου παγκοσμίως, της εταιρίας ΔΩΡΙΚΑ ΜΑΡΜΑΡΑ ΑΒΕΕ του Ιωάννη Μπύρου επισκέφθηκε ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Δράμας με την Κοινωνική Συμμαχία για την Ανατολική Μακεδονία- Θράκη, κ. Μελέτης Μαυρίδης.
Ο κ. Μαυρίδης, συνοδευόμενος από τον Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Αντώνη Ματζιάρηκαι στελέχη της Εταιρίας επισκέφθηκε το λατομείο εξόρυξης μαρμάρου στην Περιοχή Πύργων- Πετρούσας, στο όρος Φαλακρό, σε υψόμετρο 1100 μέτρα.
exterior-big-front-back-illuminated-(1)Στη συζήτηση που ακολούθησε, ο κ. Μαυρίδης ενημερώθηκε σχετικά με την Εταιρία, η οποία αναπτύσσεται με έντονους ρυθμούς στην παγκόσμια αγορά. Αυτή τη στιγμή απασχολεί περισσότερους από 250 εργαζομένους και προχωρά άμεσα σε νέες προσλήψεις. Ο κ. Μαυρίδης εντυπωσιασμένος από την παρουσία της επιχείρησης, δήλωσε: «Είναι απαραίτητη η στήριξη επιχειρήσεων αυτού του βεληνεκούς, προκειμένου μαζί και με όλο τον ιστό των επιχειρήσεων της ευρύτερης περιοχής να εξασφαλίσουμε ένα αναπτυξιακό πλαίσιο για τον τόπο μας. Οι δυνατότητες και το υλικό υπάρχει. Πρέπει να αξιοποιηθούν.»
Η Κοινωνική Συμμαχίααφουγκραζόμενη τα προβλήματα του επιχειρηματικού κόσμου στέκεται αρωγός στα όποια σημεία απαιτείται παρέμβαση και στήριξη, προκειμένου μέσα από τις επιχειρήσεις να επιτευχθεί η αναπτυξιακή προοπτική της περιοχής μας.