Επίσκεψη Κυριάκου Χαρακίδη στα Κουδούνια – Στο επίκεντρο οι κοινότητες και οι οικισμοί

???????????????????????????????Την τοπική κοινότητα Κουδουνίων, επισκέφτηκε το απόγευμα της Τρίτης, ο δήμαρχός μας, Κυριάκος Χαρακίδης. Συναντήθηκε με κατοίκους της περιοχής και συνομίλησε μαζί τους για θέματα της κοινότητας.
Αργότερα, σε ομιλία του στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του χωριού, ο επικεφαλής της παράταξης «Πόλη + Ζωή», αναφέρθηκε στα μεγάλα και λιγότερο μεγάλα έργα που έχουν γίνει στην περιοχή από την παρούσα δημοτική αρχή, στη σύντομη θητεία της των μόλις 3,5 χρόνων.
Συγκεκριμένα ανέφερε τα έργα οδοποιίας που έγιναν τόσο εντός του οικισμού, όσο και σε αγροτικούς δρόμους. Μίλησε για την επέκταση των δικτύων αποχέτευσης και ηλεκτροφωτισμού, τον καθαρισμό της χωματερής και τον καθαρισμό και δενδροφύτευση στον περιφερειακό του οικισμού. Δεν παρέλειψε ακόμη να αναφερθεί στην κατασκευή στεγάστρων στις κερκίδες του γηπέδου και στη στάση λεωφορείων, καθώς και στην κατασκευή παιδικής χαράς.
Μία ακόμη παιδική χαρά όμως, αυτήν τη φορά στα νότια του οικισμού, θα είναι στη διάθεση των νεαρότερων κατοίκων των Κουδουνίων, αφού είναι ψηλά στην ατζέντα της παράταξης, για τον προγραμματισμό της επόμενης θητείας της. Επίσης -μεταξύ άλλων- σχεδιάζεται η αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης, η σύνδεση της κοινότητας με το βιολογικό καθαρισμό, η ανάπλαση του πάρκου νότια του οικισμού, η βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων και ακόμη περισσότερα έργα οδοποιίας.
Γραφείο Τύπου