Δημήτριος Κυριαζίδης: Διοικητικές Απλουστεύσεις-Καταργήσεις, Συγχωνεύσεις Νομικών Προσώπων και Υπηρεσιών του Δημοσίου Τομέα

kiriazidisTην Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014 , απογευματινές ώρες, στην Ολομέλεια της Βουλής, κατά τη διάρκεια της συζήτησης επί του Σχεδίου Νόμου του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης με θέμα «Διοικητικές Απλουστεύσεις-Καταργήσεις, Συγχωνεύσεις Νομικών Προσώπων και Υπηρεσιών του Δημοσίου Τομέα-Τροποποίηση διατάξεων Π.Δ.318/1992 (Α 161) και λοιπές ρυθμίσεις», έγινε αποδεκτή από τον αρμόδιο Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, η τροπολογία που είχε καταθέσει ο Βουλευτής Ν.Δ. Δράμας κ. Δημήτρης Κυριαζίδη, σε ό,τι αφορά, στη μετάταξη των Δημοσίων Υπαλλήλων που υπηρετούν σε παραμεθόριες ή προβληματικές περιοχές.
Συγκεκριμένα, υπάρχουν περιπτώσεις Δημοσίων Υπαλλήλων, που υπηρετούν σε παραμεθόριες ή προβληματικές περιοχές έχοντας βάσει νόμου δεκαετή δέσμευση παραμονής σε αυτές, αποκλείοντας έτσι τη δυνατότητα μετάταξής τους –για λόγους συνυπηρέτησης με τον/την σύζυγο- σε άλλη παραμεθόριο ή προβληματική περιοχή πριν την πάροδο της δεκαετίας ακόμη και αν συντρέχουν σοβαροί οικογενειακοί λόγοι.
Με την κατατεθείσα τροπολογία, ο κ. Κυριαζίδης, μεριμνά για την επίλυση του εν λόγω ζητήματος και δίνει τη δυνατότητα στους ανθρώπους αυτούς, εφόσον έχουν διανύσει το ήμισυ του υποχρεωτικού χρόνου παραμονής στην υπηρεσία διορισμού τους, να μεταταγούν στην παραμεθόρια ή προβληματική περιοχή που υπηρετεί ο/η σύζυγός τους.
Εν συνεχεία, παρατίθεται η τροπολογία του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.

Δείτε την ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ