Γρήγορο Internet και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές

internet satΓρήγορο Internet ακόμη και στις πιο απομακρυσμένες ή δύσβατες περιοχές με ταχύτητες download έως 22 Mbps και upload έως 6 Mbps, παρέχει στους συνδρομητές του ο ΟΤΕ με τη νέα υπηρεσία ευρυζωνικού Internet μέσω Δορυφόρου, “OTE Satellite Internet”.
Σε συνεργασία με την Eutelsat, το “OTE Satellite Internet” είναι διαθέσιμο σε όλη την Ελλάδα και αποτελεί ιδανική λύση για όσους δεν έχουν τη δυνατότητα ευρυζωνικού Internet (μέσω σταθερής ή  σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας) στην περιοχή τους. Η χρήση της υπηρεσίας δεν προϋποθέτει σταθερή τηλεφωνική γραμμή και ο εξοπλισμός (ειδική δορυφορική κεραία και modem) διατίθεται δωρεάν.
Η υπηρεσία “OTE Satellite Internet” διατίθεται σε τρία προγράμματα:
-“OTE Satellite Internet 10’’: 29,90€/μήνα, με μέγιστο μηνιαίο όγκο διακίνησης δεδομένων 10Gb.
-“OTE Satellite Internet 25’’: 39,90€/μήνα, με μέγιστο μηνιαίο όγκο διακίνησης δεδομένων 25Gb και ελεύθερη πρόσβαση χωρίς ογκομέτρηση από τις 12 τα μεσάνυχτα μέχρι τις 6 το πρωί.
-“OTE Satellite Internet 100’’: 79,90€/μήνα, με μηνιαίο όγκο διακίνησης δεδομένων 100Gb και ελεύθερη πρόσβαση χωρίς ογκομέτρηση από τις 12 τα μεσάνυχτα μέχρι τις 6 το πρωί.

Οποιοδήποτε  από τα προγράμματα OTE Satellite Internet μπορεί να συνδυαστεί, και με την υπηρεσία OTE TV Μέσω Δορυφόρου. Χρησιμοποιώντας μόνο την κεραία του ΟΤΕ Satellite Internet οι πελάτες του ΟΤΕ θα έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν τηλεοπτικό περιεχόμενο σε περισσότερα από 80 ψηφιακά κανάλια, τα 25 σε ποιότητα HD, με 21,90€/μήνα για το Full Pack του OTE TV.

To OTE Satellite Internet διατίθεται στα καταστήματα OTE, Cosmote και Γερμανός. Περισσότερες πληροφορίες στο www.ote.gr/Satellite_Internet.

protothema.gr