Ανεξάρτητοι βουλευτές εναντίον Ανεξαρτήτων βουλευτών για χρηματισμό…

palto708_0Άστραψε και βρόντηξε ο ανεξάρτητος βουλευτής Σπύρος Λυκούδης για τις υπόνοιες που άφησαν οι  επίσης ανεξάρτητοι βουλευτές Οδυσσέας Βουδούρης και Θεόδωρος Πραστατίδης, ότι εκείνος και άλλοι βουλευτές (Γρηγόρης Ψαριανός,   Χρήστος Αηδόνης και Γιώργος Νταβρής), χρηματίστηκαν για να ψηφίσουν πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Με παρέμβασή του στο Mega, ο Σπύρος Λυκούδης μιλώντας με σκληρά λόγια κατά των Βουδούρη και Παραστατίδη, χαρακτήρισε τους ίδιους «πολιτικά σκουλήκια και άθλια υποκείμενα» και «ηλίθια τα λεγόμενά τους». Όπως τόνισε, ο λόγο που ψήφισε Πρόεδρο της Δημοκρατίας ήταν γιατί δεν ήταν υπέρ των πρόωρων εκλογών, ενώ είχε γνωστοποιήσει την πρόθεσή του αυτή από τον Μάιο. Μάλιστα όπως είπε, θα μηνυθούν οι δύο που εκτόξευσαν λάσπη εναντίον του. Απευθυνόμενος δε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, τον κάλεσε να μη δεχτεί να εντάξει στα ψηφοδέλτιά του «αυτά τα άθλια υποκείμενα», όπως είπε. «Φτάσαμε στο έσχατο σημείο. Να μην αρκεί η πολιτική αντιπαράθεση με επιχειρήματα και να εκτοξεύεται λάσπη», κατέληξε ο κ. Λυκούδης.

Χρήστος Αηδόνης: «Δεν θα αφήσω να με λεκιάσουν οι γενίτσαροι του ΣΥΡΙΖΑ»

Από την πλευρά του, ο Χρ. Αηδόνης δήλωσε στο Βήμα ότι «εάν δεν ανακαλέσουν μέχρι αύριο και δεν ζητήσουν δημοσίως συγγνώμη προσφεύγω στη Δικαιοσύνη με μήνυση και αγωγή. Εγώ δεν παίζω, είμαι 35 χρόνια στην πολιτική δεν θα αφήσω να με λεκιάσουν οι γενίτσαροι του ΣΥΡΙΖΑ που δίνουν με αυτόν τον τρόπο διαπιστευτήρια για να εξασφαλίσουν θέση στα ψηφοδέλτιά του».

Ο ΣΥΡΙΖΑ πίσω από τον πόλεμο λάσπης κατά τον Γρηγόρη Ψαριανό

Στο ίδιο ύφος και η αντίδραση του Γρηγόρη Ψαριανού, ο οποίος μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, εμμέσως κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι βρίσκεται πίσω από αυτόν τον πόλεμο λάσπης, λέγοντας για όσους άφησαν υπόνοιες περί χρηματισμού είναι «περιπλανώμενοι πολιτικάντηδες που εκτελούν συμβόλαια ενόψει της ένταξής τους στον ΣΥΡΙΖΑ». «Εκτός εάν το σκέφτηκαν μόνοι τους, που τότε είναι άθλιοι και ξεφτιλισμένοι που θα πρέπει να ντρέπονται» συμπλήρωσε, ενώ ξεκαθάρισε ότι θα αντιμετωπίσουν τη δικαιοσύνη, γιατί όλοι όσων τα ονόματα εμπλέκονται στην υπόθεση θα προσφύγουν στη δικαιοσύνη.

Υπενθύμισε δε ότι αυτή η «άθλια θεωρία» περί χρηματισμού, όπως τη χαρακτήρισε, ξεκίνησε από τον πρώην πρόεδρο του ΣΥΝ, Νίκο Κωνσταντόπουλο, πριν από μήνες. «Τώρα παρακολουθούμε συνεχόμενα επεισόδια αυτού του άθλιου σίριαλ», συμπλήρωσε.

«Ακραίες αθλιότητες» οι δηλώσεις Παραστατίδη – Βουδούρη λέει το ΠΑΣΟΚ

Το ΠΑΣΟΚ σε σχόλιο του για τις επίμαχες δηλώσεις των δύο ανεξάρτητων βουλευών «εμμένει στην ανάγκη για άμεση και πλήρη διερεύνηση των καταγγελιών του Π. Χαϊκάλη από τα αρμόδια όργανα της δικαιοσύνης και στην επιτακτική ανάγκη προστασίας της δημοκρατικής ομαλότητας» και κάνει λόγο για «ακραίες αθλιότητες οι οποίες δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτές. Ελπίζουμε να μη βρεθεί κόμμα να στεγάσει στην παρούσα φάση τους δύο αυτούς περιφερόμενους καιροσκόπους που δεν τίμησαν ποτέ τα κόμματα με τα ψηφοδέλτια των οποίων εξελέγησαν. Είναι υποχρέωση όλων να προστατεύσουν τους θεσμούς και το Κοινοβούλιο από την άκρατη χυδαιότητα αυτών των δύο».