Άρδας Συνάντηση Νέων: Ραντεβού στα 20α γενέθλια – (Σποτ)

ardasΣτο βορειοανατολικότερο άκρο της Ελλάδας, στο Δήμο Ορεστιάδας, στο χωριό Καστανιές, στη συμβολή του ποταμού Έβρου με τον παραπόταμό του Άρδα, δίνουν ραντεβού και φέτος μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Συνάντηση Νέων Άρδας 2014».

Από τις 23 Ιουλίου μέχρι 27 Ιουλίου δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες αναμένεται να κατακλύσουν και φέτος τους χώρους του φεστιβάλ, για να γιορτάσουν τα 20α γενέθλιά του.

Όσοι επιλέξουν να βρεθούν στις εκδηλώσεις «Συνάντηση Νέων Άρδας 2014», θα μπορούν να κολυμπήσουν, να ψαρέψουν, να πάρουν μέρος σε παιχνίδια, να συμμετάσχουν σε αγώνες, να επισκεφθούν διάφορες εκθέσεις, να συμμετάσχουν σε ενημερωτικές συζητήσεις, να περιηγηθούν στα περίπτερα διαφόρων οικολογικών, πολιτιστικών και κοινωνικών φορέων κλπ.

Η διαφοροποίηση της Συνάντησης Νέων του Άρδα σε σχέση με τις υπόλοιπες διοργανώσεις παρόμοιου χαρακτήρα έγκειται στο γεγονός ότι προσπαθεί να προσεγγίσει, στη νέα περίοδο που διανύει, επισκέπτες όλων των ηλικιών από όλη την Ελλάδα και τα Βαλκάνια. Στόχος είναι να τους προσφέρει μια μουσική πανδαισία με πολλαπλές αποχρώσεις αλλά και μια ευρύτατη γκάμα παράλληλων εκδηλώσεων ώστε να καλύψει τα ενδιαφέροντα και των πιο απαιτητικών.

Οι εκδηλώσεις φιλοξενούνται σε ένα χώρο, ο οποίος είναι περιφραγμένος και διαθέτει πολύ καλή υποδομή με ειδικές εγκαταστάσεις οι οποίες είναι αρμονικά δεμένες με το φυσικό περιβάλλον, όπως: αναψυκτήριο, παιδικές χαρές, υπαίθριο θέατρο, κιόσκια, χώρους WC και λουτρών, μεγάλο αριθμό παροχών ρεύματος για δραστηριότητες εξοχής και μόνιμες υποδομές ηλεκτρικού και υδρευτικού δικτύου.

Στον Άρδα μπορεί να φτάσει κανείς εύκολα, με αυτοκίνητο, με μοτοσυκλέτα, με λεωφορείο, με τρένο ή με αεροπλάνο μέσω Αλεξανδρούπολης.