Στην Δράμα o μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης – Βίντεο***

savvidis 2fΤην Δράμα επισκέφτηκε ο επιχειρηματίας και μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης, στο πλαίσιο της συνεργασίας που έχει αναπτυχτεί μεταξύ του Δημάρχου Δράμας κ. Χαρακίδη και του ιδίου.
Το κοινό ενδιαφέρον για τα προβλήματα των παλιννοστούντων Ποντίων που κατοικούν στη Δράμα, καθώς και άλλες επιχειρηματικές δραστηριότητες, έφεραν τον ισχυρό άντρα στην πόλη μας. Ο κ. Σαββίδης επισκέφτηκε τον Μητροπολίτη Δράμας κ.κ. Παύλο και έτυχε εγκάρδιας υποδοχής από τον Δήμαρχο κ. Κυριακό Χαρακίδη στο γραφείο του.
Αργότερα ο κ. Σαββίδης παραβρέθηκε σε ανοιχτή συγκέντρωση παλιννοστούντων στο δημοτικό ωδείο, όπου παρόντες ήταν τόσο φίλαθλοι του ΠΑΟΚ όσο και της Δόξας Δράμας.
savvidis 1fΟ κ. Σαββίδης, κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην πόλη, εξέφρασε ανοιχτά τη στήριξη του στο Δήμαρχο κ. Χαρακίδη και στους συνεργάτες του, μίλησε για τα προβλήματα των παλιννοστούντων, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην ομάδα του ΠΑΟΚ, τονίζοντας ότι είναι γνωστό ότι ο νομός έχει πολλούς φίλους του ΠΑΟΚ.
Βέβαια δεν παρέλειψε επίσης να αναφερθεί και στην ΔΟΞΑ… αφήνοντας ανοιχτή την πόρτα σε μια σοβαρή πρόταση, λέγοντας χαρακτηριστικά «ο έξυπνος θα με καταλάβει…».
Παρών στην εκδήλωση στο Δημοτικό Ωδείο ήταν και ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής της Ν.Δ. και πρώην ποδοσφαιριστής κ. Θόδωρος Ζαγοράκης.

DRAMINI.GR-Σ.Α.