Ομιλία Κυριάκου Χαρακίδη στη Δημοτική Κοινότητα Ξηροποτάμου

XIROPOTAMOS1Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στην πλατεία του Ξηροποτάμου, για να υποδεχθεί το δήμαρχό μας και επικεφαλής της παράταξης «Πόλη + Ζωή», Κυριάκο Χαρακίδη. Της παράταξης, που μέσα σε μία θητεία 3,5 χρόνων, υλοποίησε όσα έργα δεν είχαν γίνει εδώ και δεκαετίες στον Ξηροπόταμο.
Την παράταξη που προχώρησε σε αντικατάσταση του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης, σε σημαντικά έργα οδοποιίας, σε επέκταση του δικτύου ηλεκτροφωτισμού και κατασκεύασε δεύτερο όροφο στο κτήριο του Πολιτιστικού Κέντρου της κοινότητας.
Ακόμη, προχώρησε στην ανάπλαση της περιοχής στον Προφήτη Ηλία, έκανε παρεμβάσεις στο νέο γήπεδο Ξηροποτάμου, στο δημοτικό σχολείο, στα κοιμητήρια καθώς και σε κοινοτικά κτήρια.
Για όλους αυτούς τους λόγους, οι κάτοικοι του Ξηροποτάμου, αποφάσισαν να δώσουν και πάλι ψήφο εμπιστοσύνης στον Κυριάκο Χαρακίδη, ο οποίος δεσμεύτηκε ότι κατά τη διάρκεια της επόμενης θητείας του ως δήμαρχος Δράμας, θα κατασκευαστεί δίκτυο συλλογής όμβριων υδάτων, γεώτρηση στη θέση Βιράτς και αγωγός μεταφοράς λυμάτων από τη διασταύρωση Ξηροπόταμου προς το βιολογικό καθαρισμό.
Στον προγραμματισμό της παράταξης «Πόλη + Ζωή» βρίσκεται επίσης η κατασκευή 2/θέσιου ολοήμερου νηπιαγωγείου και πεζόδρομου ενός χιλιομέτρου εντός του οικισμού. Ακόμη, όλες οι κτηνοτροφικές μονάδες θα έχουν πρόσβαση σε ηλεκτρικό ρεύμα και ύδρευση και θα υπάρξουν Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας σε όλες τις κοινοτικές υποδομές.
Ο Κυριάκος Χαρακίδης, αφού ευχαρίστησε θερμά όλους τους παρευρισκόμενους, τους κάλεσε να του δώσουν στις 18 Μαΐου ξανά τη δύναμη, για να συνεχίσει να διεκδικεί δυναμικά για τον Ξηροπόταμο, για τη Δράμα, για όλο το δήμο, όσα δικαιούμαστε εμείς και τα παιδιά μας.

Γραφείο Τύπου